Skip Navigation Links Skip Navigation LinksHome > Ouders
hollandse molen

Ouders en BSO.

Werken en schoolgaande kinderen.

Moeders thuis?

"Het moeders met koekjes thuis syndrome" is nog wijd verbreid. In de vele gesprekken die met ouders gevoerd worden, komt dit vaak weer naar voren. Een dag BSO is ok. Twee à drie dagen als het moet. En dan alleen op de maandag, dinsdag of donderdag.
De woensdag is eigenlijk nog een taboe. Vrijwel niemand doet zijn kind een hele week naar de BSO. Men heeft echt het idee dat dit zeer slecht is voor je kind.
In de landen om ons heen is BSO heel gebruikelijk. De kinderen gaan van acht uur tot vijf uur naar "School". Deze school biedt dan een uitgebreid programma van leren en ontspanning aan.

BSO wensen?

In de afgelopen jaren is in Soest flink geïnvesteerd in BSO mogelijkheden. Het aantal BSO plaatsen is ongeveer verdubbeld en ook zijn er meer variaties in natuur, sport en creatief mogelijk.

BSOSoest is geïnteresseerd in uw wensen. De meeste BSO voozieningen kosten veel tijd en geld om te realiseren. Met name de wens van jonge ouders is niet bekend. De kinderen zitten nog niet op school en de ouders weten ook vaak nog niet wat de wensen van hun kinderen zijn.

Uw mening telt.

Om uw mening te horen kunt u eenvouding een mail sturen aan Info@bsosoest.nl. Indien meerdere ouders dit doen kan er een inschatting gemaakt worden wat er nodig is.